Resurse ortodoxe
Texte/Biografii
  Sfântul Nifon
      Rugaciuni
      Sfârsitul vietii
      Judecata de Apoi
  Porfirie din Grecia
  Sfântul Siluan
      Texte
      Scrisori
      Note
  Parintele Sofronie
Alte texte
  Un pustnic anonim
  Andrei din Abhazia
  C. Oprisan
Referinte 
Pagini de interes 
Contact
  Comentarii...
  Email
pagina principala
Câteva rânduri despre acest site. Cu putina vreme în urma, am cautat pe internet resurse cu texte de sau despre anumiti parinti (sfinti) de care auzisem vorbindu-se. Rezultatul acestor cautari m-a incitat sa creez acest site care prezinta scrieri ale unor personalitati ortodoxe sau scurte biografii. Rostul acestui site este de a face cunoscut publicului internaut o seama de personalitati ortodoxe contemporane, aceasta într-un cadru care invita la lectura deoarece, dupa cum veti vedea, unele texte sunt relativ lungi.

Data care apare pe pagina principala a site-ului indica momentul în care a fost facuta ultima modificare sau ultimul adaos în paginile acestuia.

La rubrica Referinte voi adauga, referintele din care au fost extrase textele (carti, site-uri web, etc.). Veti remarca (odata completat) pe chiar paginile textelor prezenta unor link-uri care trimit la site-urile de unde a fost extras textul. Pentru moment, rubrica Pagini de interes nu este completata. Estimez ca la fiecare 1-3 luni sa introduc un nou text - urmariti data care apare pe pagina principala. Pentru orice sugestie, utilizati va rog sectiunea Comentarii (serviti-va de link-ul de pe pagina principala).

Lectura placuta!

Daca cineva ma poate ajuta sa-mi procur cartea "Viata mea în Hristos" în româneste este foarte binevenit.

în curând

retur la pagina principala